Sportfysiotherapie

Na een blessure wil je weer zo snel mogelijk kunnen sporten!

Klachten tijdens of na een sportactiviteit? Met onderzoek, behandeling en gerichte adviezen van de sportfysiotherapeut kun je samen met de therapeut een zo snel mogelijk en duurzaam herstel bereiken. Bovendien verklein je de kans op herhaling van de blessure in de toekomst.
Of je nu graag wandelt of een intensieve contactsport beoefend, de sportfysiotherapeut kan zorg op maat aanbieden bij klachten in het bewegingsapparaat.
De meeste klachten waarmee men naar de sportfysiotherapeut gaat, zijn blessures aan de knie, enkel en schouder. De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de blessure, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn in de herstelfase.
De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol op het gebied van preventie, voorlichting en advies voor iedereen die sport als hobby of beroep heeft.

Behandeling

Tijdens het consult maakt de sportfysiotherapeut een uitgebreide (beweging)analyse. Hier wordt zorgvuldig gekeken naar het gebied waar jij klachten ervaart. Door middel van oefentherapie of innovatieve behandeltechnieken en methoden ondersteunt de sportfysiotherapeut een optimaal en duurzaam herstel. Tevens kan hij advies geven over schoeisel, sportmaterialen en blessurepreventie.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Sportfysiotherapie? Bericht ons en onze specialist neemt z.s.m. contact met u op.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Voor nadere informatie of aanmelding kunt u bellen met 0528-342080mailen of u kunt zich melden aan de balie in de praktijk te Hollandscheveld.

9,4

390 beoordelingen

8

fysiotherapeuten

© Copyright 2023 - Fysio HN | Website by Rockwise