Schouderklachten

Schouderklachten kunnen plotseling (na een val of een plotselinge beweging) of geleidelijk ontstaan. Een klacht aan uw schouder is vaak erg vervelend, omdat de pijn vaak constant aanwezig is en soms uitstraalt naar de nek, de bovenarm en/of de hand.

Mede door de complexiteit van het schoudergewricht en de mogelijke combinatie met andere gewrichten, zoals bijvoorbeeld de nek, rug en/of schouderblad(en), is het stellen van de juiste diagnose niet altijd even makkelijk. Daarom zijn er binnen de praktijk fysiotherapeuten en manueel therapeuten die zich gespecialiseerd hebben in het diagnosticeren en behandelen van schouderklachten. Middels echografie hebben wij een extra mogelijkheid voor het stellen van de fysiotherapeutische diagnose om hierop onze behandeling doelmatig in te zetten.

Onze schouderspecialisten hebben inmiddels al vele jaren ervaring opgebouwd in het diagnosticeren en begeleiden van schouder aandoeningen. Daarnaast heeft de praktijk een  samenwerking met de orthopeden in Hoogeveen en andere omliggende ziekenhuizen en zijn we aangesloten bij het SchouderNetwerk Groot Drenthe.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over schouderpijn? Bericht ons en onze specialist neemt z.s.m. contact met u op.