Afspraak maken?

AANMELDEN

Fysio-HN is direct toegankelijk. Dit betekent, dat u zonder verwijzing van de huisarts of specialist een afspraak kunt maken. Uw zorgverzekeraar maakt ook geen onderscheid. U krijgt via directe toegankelijkheid evenveel behandelingen vergoed als via een verwijzing van de huisarts of specialist. Uiteraard is het nog steeds mogelijk op basis van verwijzing van de huisarts of specialist een afspraak te maken in de praktijk.

Wilt u hiervan gebruik maken, vul dan onderstaand contactformulier in.

EERSTE AFSPRAAK

Wanneer uw afspraak gemaakt is op basis van een verwijzing van de huisarts of specialist, dient u deze mee te brengen. Bij aankomst in de praktijk kunt u bij binnenkomst plaats nemen in de wachtruimte waar uw therapeut u op het afgesproken tijdstip ophaalt. Het zou fijn zijn indien u een grote handdoek meeneemt. Verder zijn wij verplicht uw identiteit te controleren. Gelieve dan ook uw identificatiebewijs mee te nemen bij de eerste behandeling.

Met een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek brengt de fysiotherapeut uw klacht in kaart. Vervolgens stelt de fysiotherapeut samen met u een behandelplan op. Zo nodig nemen wij, in overleg, contact op met uw (huis)arts.

© Copyright 2023 - Fysio HN | Website by Rockwise