Fysiotherapeut

6 april 2022
Geen reacties

24-32 uur per week

Wie zoeken wij?

Wij zijn met ingang van 1 juli aanstaande op zoek naar een Fysiotherapeut met passie voor zijn of haar vak. Ter versterking van ons dynamische team zijn wij op zoek naar een ambitieuze en ondernemende collega.

De werkomgeving

Het team van Fysiotherapie HN bestaat naast jou uit zeven fysiotherapeuten, waarvan twee maatschapsleden, één baliemedewerkster en één administratief medewerkster. Gezamenlijk zorgen we voor bezetting op beide locaties in Hollandscheveld en Noordscheschut om te voldoen aan de vraag en wens van patiënten. Tevens bezoeken we patiënten aan huis.
Fysio-HN is de keurmerk praktijk in de regio die specialistische fysiotherapeutische zorg levert die als hoogstaand beoordeeld wordt. Hierbij begeleiden wij de patiënten bij het optimaliseren van functioneren en het verbeteren van kwaliteit van leven.

Wat vragen wij?

Natuurlijk zoeken wij een fijne collega, die een mooie aanvulling gaat zijn in ons team. Daarbij beschik je over een relevant Hbo-diploma. Je hebt de specialisaties of hebt affiniteit c.q. persoonlijke ontwikkeldoelen in de volgende richtingen:

 • Chronisch ZorgNet / Hartrevalidatie-PAV-COPD
 • Oncologische revalidatie / oedeemtherapie
 • Echografie

Mocht je voorkeur (ook) voor een ander deel van het vak of specialisatie uitgaan, dan lezen wij dat graag in de motivatiebrief.

Daarnaast:

 • beschik je over goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) en ben je empathisch en tactvol;
 • ben je proactief, resultaat-, klant- en kwaliteit gericht en heb je een hands-on mentaliteit;
 • kun je goed zelfstandig werken en weet je beleidsmatig in te spelen op in- en externe ontwikkelingen op het gebied van domein overstijgend werken;
 • ben je in staat een coördinerende rol te pakken in het verbinden van verschillende interne partijen en weet je zelfstandig projecten vanuit je werkgebied vorm en inhoud te geven;
 • geniet je van het enthousiasmeren, verbinden en meekrijgen van collega’s in projecten of casemanagement;
 • heb je affiniteit met sociale media;
 • beschik je bij voorkeur over Plus Praktijk niveau (we zijn een SKF praktijk);
 • beschik je bij voorkeur over ervaring met ons patiënten volgsysteem Fysioroadmap;
 • ben je bereid om te werken in de avond (en/of op zaterdag).

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zeer afwisselende en zelfstandige functie, waarin geen dag hetzelfde is. Werken bij Fysio-HN betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

 • Het salaris is marktconform;
 • Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging;
 • We bieden een contract voor 24 uur per week met uitloop mogelijkheden naar 32 uur.

Wie zijn wij?
Fysio-HN is een fysiotherapiepraktijk gevestigd in Hollandscheveld, dit is onze hoofdlocatie. Onze tweede locatie is gevestigd in Noordscheschut. Beide locaties zijn gesitueerd in een Gezondheidscentrum.
Onze visie is om samen met de patiënt te streven we naar goede fysiotherapeutische zorg.
Sinds 2017 zijn we een Plus Praktijk van waaruit we als praktijk kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg en dienstverlening centraal stellen voor elke patiënt.
Fysio-HN werkt actief samen met de eerste- en tweede lijn zorgverleners in de omgeving. Binnen onze beide locaties in de Gezondheidscentra hebben we korte lijnen gecreëerd. Onze drijfveer is om hierdoor efficiëntere zorg aan te kunnen bieden met een beter resultaat voor de patiënt. We leveren optimale kwaliteit met een persoonlijke benadering. De patiënt is bij ons in goede handen, maar draagt nadrukkelijk zelf actief bij aan zijn of haar herstel. We zijn alert op het voorkomen van lichamelijke klachten in de toekomst (recidief) en besteden hier zorgvuldig aandacht aan binnen de begeleidingsperiode.

Wil je meer informatie?

Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met Lennard van Veen, via balie@fysio-hn.nl of 0521-342080.

Wil je gelijk solliciteren?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren door je motivatiebrief en CV te sturen ter attentie van Lennard van Veen, Fysio-HN, Ds. Kooimanstraat 42a, 7913 AX te Hollandscheveld of mail naar balie@fysio-hn.nl
Voor verdere informatie over onze praktijk zie ook www.fysio-hn.nl.

gerrit