Update Coronavirus 1-5

2 mei 2020
Geen reacties

Update 01-05-2020

Vanaf 04-05-2020 kunnen wij patiënten verwelkomen op de praktijk. Uiteraard hebben we de noodzakelijke maatregelen getroffen, zodat we de behandelingen op een verantwoorde wijze kunnen hervatten. Dit doen we aan de hand van een door het RIVM en KNGF goedgekeurd protocol.

Uw therapeut maakt samen met u de afweging of u gezien kunt worden of dat u op afstand kunt worden begeleid.

Is het verantwoord om naar de praktijk te komen?

Ja, het is verantwoord om naar de praktijk te komen, zolang u zich aan alle voorschriften houdt.

Om de noodzakelijke maatregelen te kunnen treffen om u zo veilig mogelijk te kunnen behandelen, is de praktijk anders ingericht. Zo hebben we een maximum ingesteld voor het aantal mensen dat binnen aanwezig mag zijn en er gelden ook andere strenge regels . Deze hangen duidelijk zichtbaar in de praktijk. We vragen uw begrip hiervoor en rekenen op uw medewerking.

Welke maatregelen zijn er getroffen?

Naast de gebruikelijke maatregelen en hygiënemaatregelen van het RIVM (geen handen schudden, in elleboog niezen en hoesten, handen wassen met desinfecterend zeep of gel, papieren zakdoekjes) gelden de volgende aanvullende huisregels:

  • Gebruik desinfectiegel bij binnenkomst;
  • Houd anderhalve meter afstand van alle aanwezige personen op de praktijk;
  • Kom alleen, of indien noodzakelijk met maximaal één begeleider;
-Zorg dat u maximaal vijf minuten (liefst korter)van tevoren aanwezig bent; ideaal gezien werken we zonder wachtkamer
  • Verlaat het pand zo spoedig mogelijk na afloop van de behandeling;
  • Vergeet niet een handdoek mee te nemen;
  • Maak indien mogelijk geen gebruik van de toiletten;
  • Houd rekening met elkaar en volg de aanwijzingen van het aanwezige personeel op
  • De oefenzaal blijft voorlopig gesloten voor vrij gebruik.

Tenslotte

Het is mogelijk dat uw fysiotherapeut gebruik maakt van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals een mondkapje. Dit is niet in alle gevallen nodig, maar hangt af van uw persoonlijke situatie en behandeling. Als u hierover vragen heeft, dan geeft uw fysiotherapeut daar graag antwoord op.

We verzoeken u dringend om bij tussentijdse klachten niet zonder afspraak naar de praktijk te komen. Neem in dat geval eerst telefonisch contact met ons op. Samen bespreekt u dan ook of een afspraak zinvol en verantwoord is.

Wilt u, na dit gelezen te hebben, graag (opnieuw) een afspraak neem dan contact op met de assistente, bij voorkeur ’s morgens tussen 09.00u. en 12.00u.

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Bespreek die met ons. We geven u graag advies.

Wij zijn er klaar voor om u weer te ontvangen en u te helpen bij uw klachten. Hopelijk zien we u binnenkort weer bij Fysio-HN! Tel. 0528 342080

koen