Schouder

begeleid-trainenSchouderklachten kunnen plotseling (na een val of een plotselinge beweging) of geleidelijk ontstaan. Een klacht aan uw schouder is vaak erg vervelend, omdat de pijn vaak constant aanwezig is en soms uitstraalt naar de nek, de bovenarm en/of de hand.

Mede door de complexiteit van het schoudergewricht en de mogelijke combinatie met andere gewrichten, zoals bijv. de nek ,rug en/of schouderblad(en), is het stellen van de juiste diagnose niet altijd even makkelijk. Daarom zijn er binnen de praktijk fysiotherapeuten en een manueel therapeut die zich gespecialiseerd hebben in het diagnosticeren en behandelen van schouderklachten. Middels echografie hebben wij een extra mogelijkheid voor het stellen van de fysiotherapeutische diagnose om hierop onze behandeling doelmatig in te zetten.

Onze schouderspecialisten hebben inmiddels al vele jaren ervaring opgebouwd in het diagnosticeren en begeleiden van schouder aandoeningen. Daarnaast heeft de praktijk een intensieve samenwerking met de orthopeden in Hoogeveen en andere omliggende ziekenhuizen opgebouwd.

Voor nadere informatie of aanmelding kunt u bellen met 0528-342080, mailen of melden aan de balie in de praktijk te Hollandscheveld. Deze balie is alle werkdagen van 9.00 uur-12.00 uur bemand.