PLUS-praktijk

Wij zijn bijzonder trots dat wij U kunnen melden dat we op 8 december 2015 de Plus Audit met succes hebben afgerond! Daarmee is onze praktijk ”PLUS-praktijk” geworden! Voor ons is dat een geweldige stap vooruit….maar wat betekent het voor u als patiënt?

Na het behalen van het HCA certificaat is onze praktijk, door alle aangesloten zorgverzekeraars, als PlusPraktijk geclassificeerd. Dit betekent dat wij niet alleen voldoen aan de kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar dat we nog een stap verder gaan in het bieden van goede zorgverlening en kwaliteitseisen.

Bij de kwaliteitseisen gaat het bijvoorbeeld om de deskundigheid van de fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken, een standaardprocedure voor het vastleggen en in kaart brengen van de klachten en het aantal behandelingen voor een bepaalde klacht.
Andere voorbeelden zijn: goede bereikbaarheid van de praktijk, ruime openingstijden en een korte wachttijd.

Bij goede zorg hoort ook de korte lijn en samenwerking naar andere zorgdiciplines.
Binnen ons gezondheidscentrum en in de regio is er sprake van goede samenwerking met de huisartsen, psycholoog, diëtisten , thuiszorg en de specialisten van de regionale ziekenhuizen.

Tevens kunnen wij aanvullende programma’s aanbieden zoals het Beweegprogramma voor Diabetes en Obesitas welke volledig vergoedt worden door de zorgverzekeraar aan PlusPraktijken.

De PLUS status heeft dus ook voor u als patiënt veel voordelen!!!

Pluspraktijk